Betalningsalternativ

Vi tycker att det är viktigt att våra kunder hittar det betalningsätt som passar dem bäst och erbjuder därför många olika betalningsalternativ som tillhandahålls via Klarna och deras tjänst Klarna Checkout.

Klarna Checkout

Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja det betalningsalternativ som passar dig bäst. Genom att slutföra köpet bekräftar du din identitet och korrekt leveransadress.

Enkelt att handla

En finess med Klarna Checkout är att de skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Klarna Checkout uppvisar de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna Checkout är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank. Faktura ligger som förvalt betalningsalternativ där så är möjligt. Klarna Checkout erbjuder även möjligheten att välja en personlig kod, s k PIN-kod. Denna PIN-kod är ett valfritt alternativ för dig som önskar ett extra skydd när du ehandlar.

Alla frågor gällande fakturor, ändring av förfallodatum, betalningar, återbetalningar med mera hanteras av Klarnas kundservice. Klarna kundservice nås på:

Telefon: 08-120 120 10

Epost: info@klarna.se

Om retur görs bör Klarna kontaktas för att undvika att påminnelse skickas ut. Observera att din faktura måste betalas även om din leverans är föremål för reklamation. När reklamationen är behandlad sker återbetalning.

Pris

Samtliga priser är inklusive 25 % moms och i svenska kronor. I priserna inkluderas inte betalnings- och fraktavgift.

Frakt

Vid köp tillkommer en fraktkostnad på 39 kronor oavsett hur många par skor du handlar. Om du däremot väljer att hämta ut din vara i någon av våra butiker blir ditt köp helt fraktfritt. Retur av en vara är kostnadsfritt i butik. Vid retur per post kostar returen 39 kronor förutsatt att du använder dig av den bifogade returfraktsedeln. Se avsnittet ” Byten och returer” för närmare information om byte och returer.